üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

9 Haziran Altın Yorumları

Altın fiyatları hakkında en güncel yorumlar burada. Günlük altın yorumlarını sitemizde bulabilirsiniz. Her gece sizlerle günlük altın yorumu paylaşılacaktır. Altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi? Altın yükselir mi? Altın almalı mı? Altın satmalı mı? Bu fiyatlardan altın alınır mı? Bu fiyatlardan altın satılır mı? Haftalık altın yorumu, günlük altın yorumu, güncel altın yorumu ve daha fazlası için bizi takip edin.




9 Haziran 2015 Günlük Altın Yorumu: 

7 Haziran seçimlerinin ardından beliren siyasi risk üzerine Dolar'da meydana gelen yükseliş altın fiyatlarını da yukarıya taşıdı. Altın ons bazında fazla bir hareketlilik yaşamazken, TL bazında doların etkisiyle yükseldi. 5 Haziran Cuma günü 100 TL civarında olan Gram Altın, seçimin ertesi sabahı 8 Haziran günü 104 TL'ye yükseldi. Şuanda ise 103 TL civarında hareketini sürdürüyor.

Altın ons bazında 1168 dolar destek olarak gözükürken, 1168 dolar seviyesinin kırılması ile 1147 dolar seviyesi destek haline gelecektir. Önümüzdeki günlerde Altın ons bazında fazla bir hareketlilik beklememekle birlikte, Gram/TL bazında doların etkisiyle bir miktar daha artışlar gözlenebilir. Dolayısıyla Altın'da Doların hareketi dikkatle izlenmeli, yatırım kararları buna göre alınmalıdır.


NOT: Burada yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
9 Haziran Altın Yorumları Reviewed by Admin on 02:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.