üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Beşiktaş Şampiyonluk Kutlamaları Ne Zaman?

Spor Toto Süper Lig 2015-2016 sezonunu şampiyon olarak bitiren Beşiktaş'ta sıra şampiyonluk kutlamalarında. Ligdeki son maçına Konyaspor deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş, şampiyonluk kutlamasını nerede yapacak? Beşiktaş şampiyonluk kupasını nerede alacak? Beşiktaş şampiyonluk kutlamasını Konya'da mı yapacak? Beşiktaş kupayı Konya'da mı alacak?

Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlamaları Ne Zaman, Nerede? 

Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta merak edilen konu şampiyonluk kutlamasının nerede ve ne zaman yapılacağı sorusu. Şu ana kadar Beşiktaş kulübünden herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Önümüzdeki günlerde şampiyonluk kutlaması ile ilgili Beşiktaş kulübü bir açıklama yapacaktır.

Beşiktaş, şampiyonluk kupasını Konya'da Torku Arena Stadı'nda Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın ardından alacak. 19 Mayıs 2016 Perşembe günü oynanacak karşılaşma ile Beşiktaş şampiyonluk kupasına kavuşacak. Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçları 19 Mayıs 2016 Perşembe günü aynı saatte oynanacak.

19 Mayıs 2016 Perşembe akşamı Konyaspor maçının bitiminde Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını alan Beşiktaş, muhtemelen 20 Mayıs 2016 Cuma akşamı Vodafone Arena Stadı'nda da taraftarı önünde şampiyonluk kutlaması yapacaktır.
Beşiktaş Şampiyonluk Kutlamaları Ne Zaman? Reviewed by Admin on 23:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.