üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Milli Kredi Kartı TROY Geliyor. Troy Nedir?

Türkiye'de kartlı ödeme sistemlerinde yeni bir dönem başlıyor. Bankamatik kartı, kredi kartı gibi alışverişte kullanılan kartlı ödeme sistemlerine bir yenisi daha ekleniyor. Hem de yerli ve milli bir ödeme sistemi. Milli ödeme sisteminin adı TROY. Milli bir kredi kartı olacak olan TROY nedir? Troy ne demek? Troy nasıl alınır? Troy'u kimler alabilir? Troy Kredi kartı, Troy bankamatik kartı nedir?

Banka ve kredi kartlarının sağ alt köşesinde yer alan VISA ve MASTERCARD logolarını bilirsiniz. Visa ve Mastercard, kartlı ödeme imkanı sunan bir sistem. Şimdi bu sisteme yeni bir oyuncu daha katılıyor. Türkiye, TROY markasıyla kartlı ödeme sistemlerindeki yerini alıyor. Peki nedir bu TROY? Troy ne işe yarar? Troy ne demek? Troy'un anlamı nedir?


Soner CANKO, Troy'un açlımını şöyle anlatıyor. "Türkiye'nin 'TR'si, ödemenin 'O'su ve 'Yöntemi'nin 'Y'sinden oluşan kısaltmayla ona 'TROY' adını verdik."

Türkiye, 112 milyon banka kartı ve 59 milyon kredi kartı ile Avrupa'da lider konumda bulunuyor. Ülkemizde banka kartı ve kredi kartı kullanıcısı sayısı oldukça fazla. Banka ve kredi kartlarında visa ve mastercard logoları kullanıyor. Şimdi ise tamamen yerli ve milli olan bir ödeme sistemi TROY hayatımıza girdi. Bundan sonra banka ve kredi kartlarının sağ alt köşesinde visa ve mastercard logosundan başka TROY logosu da yer alacak. Böylece milli kredi kartımız TROY, tüm bankalar tarafından tüketiciye sunulmaya başlayacak. Bankalar müşterilerine Troy logolu banka kartı ve kredi kartı verecekler.
Milli Kredi Kartı TROY Geliyor. Troy Nedir? Reviewed by Admin on 01:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.