üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Survivor Kim Elendi? (24 Mayıs 2016)

Kıbrıs'taki büyük finale doğru giderken yarışmacılar da elenmeye devam ediyor. 24 Mayıs 2016 Salı akşamı Survivor'da elemeye kalan yarışmacılar da belli oldu. Peki Survivor 24 Mayıs kim elendi?

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununun ilkini GÖNÜLLÜLER, ikinci dokunulmazlık oyununu ise ÜNLÜLER takımı kazandı.

Survivor'da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununu GÖNÜLLÜLER kazandığı için Ünlüler takımı 2 yarışmacıyı elemeye aday gösterdi. Eleme için ilk aday, ada konseyinde ismi en çok yazılan Yunus GÜNÇE oldu. İkinci aday ise dokunulmazlığı kazanan Semih Öztürk'ün söylediği Avatar Atakan oldu.

23 Mayıs Pazartesi oynanan Dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler kazandı. Bu seferde eleme için 2 aday da Gönüllüler takımından seçildi. Ada konseyinde en çok ismi yazılan Gizem Memiç ilk aday olurken bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim de Damla Can'ın ismini söyledi.

Buna göre 24 Mayıs 2016 Salı akşamı Survivor'dan kim elendi belli oldu. Elemeye kalan Yunus Günçe, Avatar Atakan, Gizem Memiç ve Damla Can'dan en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi.

27 Mayıs Survivor'dan elenen isim GİZEM MEMİÇ oldu. 


Gizem Memiç kimdir, gizem memiç, elenen isim, survivor, eleme survivor sms, survivor 2016, eleme, sms oylaması kim birinci oldu, survivor, 24.05.2016, acunn, survivor, survivor kim elendi, survivor sms sıralaması, halk oylaması, gizem memiç, yunus günce, atakan, Damla Can, Survivor 12. hafta, halk oylaması sms sıralaması sonucu survivor, survivor eleme, survivor 2016, 24 mayıs survivor eleme, elenen isim, kim elendi, survivor eleme izle, tv8 izle, gizem memiç
Survivor Kim Elendi? (24 Mayıs 2016) Reviewed by Admin on 00:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.