üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçını Şifresiz Veren Kanallar

Spor Toto Süper Lig'de derbi haftası. Lider Beşiktaş, 3. sıradaki Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş liderliği koruma peşinde olacak. 


Spor Toto Süper Lig'de derbi haftası. Lider Beşiktaş, 3. sıradaki Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş liderliği koruma peşinde olacak. Hafta içinde Club Brugge'e yenilerek UEFA Avrupa Kupası'na veda eden Beşiktaş, yaralarını sarmak ve Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını açmak için Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Beşiktaş 54 puanla liderlik koltuğunda otururken en yakın takipçisi Galatasaray ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı da 4. Beşiktaş Fenerbahçe karşısında galip gelerek puan farkını açma ve liderliğini devam ettirme çabasında olacak. Hafta içinde Club Brugge karşılaşmasında taraftarın protestolarına maruz kalan Beşiktaş, Fenerbahçe karşısında galip gelerek taraftarıyla barışmaya çalışacak. Özellikle kaleci Tolga Zengin, Club Brugge maçında yaptığı hatalar nedeniyle taraftarlar tarafından ıslıklanmış ve küfürlere maruz kalmıştı. 

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe-Beşiktaş maçı 22 Mart 2015 Pazar akşamı saat 20.00'da Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını uydudan şifresiz veren kanalların listesi

Fenerbahçe-Beşiktaş maçını canlı izlemek için uydudan şifresiz kanallar listesi güncellenecektir. Fenerbahçe Beşiktaş maçını uydudan şifresiz veren kanalları izlemek için bizden ayrılmayın. 

Fenerbahçe Beşiktaş maçı, fb bjk maçı, fb bjk maçı uydudan şifresiz veren kanalların listesi, fb bjk maçı hangi kanalda, fb bjk maçı saat kaçta, fb bjk maçı lig tv, lig tv, justin tv, şifresiz kanallar, 

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçını Şifresiz Veren Kanallar Reviewed by Admin on 05:41 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.