üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Hollanda Türkiye Maçı Neden Tv'de Yayınlanmıyor?

Hollanda Türkiye Maçı Neden Televizyonda Yayınlanmadı

Hollanda-Türkiye maçında yayın krizi büyüyor. Şuan için Hollanda-Türkiye maçını yayınlayacak herhangi bir kanal yok. Hatta özetini bile izleyebileceğimiz bir kanal yok. Detaylar haberimizde...


2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde 28 Mart 2015 Cumartesi günü deplasmanda Hollanda ile karşılacak olan Milli Takımımızın maç yayından sorun çıktı. Hollanda-Türkiye maçının hangi kanalda olduğu henüz belli değil. Çünkü Hollanda-Türkiye maçını yayınlayacak olan bir kanal yok. Bu şok haberle spor camiası çalkalanmaya başladı bile...

Hollanda - Türkiye
28 Mart 2015 Cumartesi
Saat: 21.45

Hollanda Türkiye maçı hangi kanalda? Hollanda Türkiye maçının özeti hangi kanalda? Hollanda Türkiye maçını hangi kanal yayınlayacak? Hollanda Türkiye maçını uydudan veren kanallar? Hollanda Türkiye maçını veren yabancı kanallar? Hollanda Türkiye maçını nerden izleyeceğiz?


2016 Avrupa Şampiyonası ile 2018 Dünya Kupası eleme maçlarının Türkiye'deki yayın haklarını 2014 Mart ayında Saadettin Saran’ın şirketi kazandı. Saran, daha sonra bu hakkını AKS TV’ye verdi. Şuanda da TMSF, AKS TV’nin yayın kanalı olan Show TV’nin yönetimini üstlenmiş durumda. Ne var ki konu Show TV’den yayınlanacak maçlara geldiğinde üst yönetim 11 Mart 2015 tarihinde Hollanda-Türkiye maçını “yayınlamama” kararı aldı. Şuan Show Tv ile Saran grubu arasında sözleşme de fesih edilmediği için Hollanda-Türkiye maçını Show Tv dışında başka bir kanalın yayınlama hakkı bulunmuyor. Bu yüzden Hollanda-Türkiye maçının Türkiye'de yayınlanması, özetinin yayınlanması yasak. Show Tv yayınlarsa izleyeceğiz ama yayımlamazsa Hollanda-Türkiye maçını yurt dışı kanallardan ya da Hollanda kanallarından izleyeceğiz.


Show TV'den Hollanda-Türkiye Milli maç yayınına ilişkin yazılı bir açıklama yayınlandı. 

2014 yılında yapılan protokol ile, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 2018 Dünya Kupası kapsamında Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın oynayacağı eleme maçlarının Show TV’de yayınlanması konusunda ilgililer arasında mutabakata varılmıştır. Bilindiği üzere, Ocak 2015 tarihinde Show TV’nin yönetimi değişmiştir. Show TV yeni yönetimi, milli maç yayınları konusundaki mutabakatı ekonomik ve ticari açıdan yeniden değerlendirmiş ve söz konusu maç yayınlarının mevcut koşullar çerçevesinde kanalımız tarafından yapılmasının mümkün olmadığı kanaatine vararak, bu hususu distribütör şirkete bildirmiştir. Bildirim tarihinden itibaren söz konusu milli maçların başka bir televizyon kanalında yayınlanması ile ilgili olarak ise Show TV açısından ya da Show TV’den kaynaklanan herhangi bir engel bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Show TV

Hollanda-Türkiye Maçını Uydudan Şifresiz Veren Kanallar: 

Hollanda Türkiye Maçı Neden Tv'de Yayınlanmıyor? Reviewed by Admin on 18:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.