üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Survivor All Star Anıl Sakatlandı mı? #survivorallstar

Survivor All Star Anıl Sakatlandı

Survivor All Star 24 Mart 2015 Salı akşamı oynanan ödül oyununda Anıl Tetik sakatlandı. Anıl Survivor All Star'a devam edecek mi? Anıl Survivor All Star'dan ayrılacak mı?


TV8 ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor All Star yarışması her hafta birbirinden ilginç ve nefes kesen yarışmalarıyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bu hafta da birbirinden çekişmeli geçen oyunlarda ünlüler de gönüllüler de oyunları kazanmak için var güçleriyle çalıştılar.

Survivor All Star'ın 24 Mart 2015 Salı akşamı yayınlanan bölümünde Survivor All Star Anıl ufak bir kaza geçirdi. Oyun alanından sedye üstünde çıkarılan Anıl'ın sağlık durumu nasıl? Anıl yarışmaya devam edebilecek mi? Anıl neden sakatlandı? Survivor All Star Anıl'ın sakatlanma anı. Survivor All Star Anıl'ın düştüğü an, Survivor All Star Anıl'a ne oldu? Survivor All Star Anıl yarışmadan elendi mi?

Survivor All Star 24 Mart akşamı Anıl Tetik, ağlardan düştü ve yaralandı. Sedye ile ambulansa götürülen Anıl'ın sağlık durumu nasıl? Hayranları Survivor All Star Anıl'ın sağlık durumunu merak ediyor. Açıklama yapıldığında sizi bilgilendireceğiz.

24 Mart Salı akşamı ödül oyununda yarışmacılar ağlara tutunarak yukarıda yer alan torbaları almaya çalıştılar. Ünlüler takımında yarışan Anıl Tetik, ağlardan düşerek yaralandı. Sağlık ekiplerinin hemen müdahalesiyle sedyeye alınan Anıl, ambulansa götürülerek tedavi altına alındı. Anıl'ın sağlık durumunda korkulacak bir şey yok. Anıl'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği daha sonra belli olacak.

Survivor All Star Anıl'ın düşme anı: 


Survivor All Star Anıl Sakatlandı mı? #survivorallstar Reviewed by Admin on 01:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.