üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

#BirlikteDahaGüçlü Ak Parti Dünyanın En Büyük Posterini Yapıyor

7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesi sosyal medyada büyük bir çalışma yürüten Ak Parti, ses getirecek bir etkinliğe daha imza atıyor. Sosyal medya üzerinden yürütülen etkinlikte Dünyanın en büyük posterini yaparak Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye çalışacaklar.

Sosyal medya sitelerinde #BirlikteDahaGüçlü etiketiyle fotoğraflarını paylaşan tüm kullanıcıların fotoğrafları dev posterde yer alacak. Kampanyaya katılarak #BirlikteDahaGüçlü etiketiyle fotoğrafını paylaşan herkesin yer alacağı poster 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü oluşturulacak ve Guiness yetkililerinin onayına sunulacak. Eğer Guiness yetkilileri Dev Ak Parti posterinin Dünyanın En Büyük Posteri olduğunu onaylarsa, Ak Parti, yeni rekorun sahibi olacak.

Kampanyanın hedefi sosyal medya kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflardan Dünyanın en büyük posterini yapmak. Eğer Ak Parti hedefine ulaşırsa, İngiltere'ye ait olan Dünyanın en büyük posteri rekorunu Türkiye'ye getirmiş olacak.

#BirlikteDahaGüçlü etiketi ile fotoğraf paylaşan her kullanıcı kampanya koşullarını kabul etmiş sayılacak. Kampanyaya katılan kullanıcıların fotoğrafları etkinlik tanıtımı için hazırlanacak görsel materyallerde kullanılabilecek. Projenin sonunda katılımcılara dünya rekoruna katılımlarını belgeleyen dijital sertifika sunulacak.

Kampanyanın sosyal medya hesapları:
Twitter: https://twitter.com/Birlikte_Guclu
Facebook: https://www.facebook.com/birliktedahaguclutr
Instagram: https://instagram.com/birlikteguclu


Ak parti dev poster, dünyanın en büyük posteri, Ak Parti dünyanın en büyük posteri, Ak parti poster hesapları, Ak parti dev poster için twitter hesabı, ak parti dev poster facebook hesabı, ak parti dev poster instagram hesabı, #BirlikteDahaGüçlü, Dünyanın en büyük posterinin boyu, Ak Parti dünyanın en büyük posterinin boyu, Dev posterin boyu, Poster, Posterin Alanı, 
#BirlikteDahaGüçlü Ak Parti Dünyanın En Büyük Posterini Yapıyor Reviewed by Admin on 16:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.