üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Beyaz Show 22 Mayıs Konukları Kimler?

Beyaz Show 22 Mayıs Konukları Kimler?

Beyaz Show birbirinden ünlü konuklarıyla her Cuma Kanal D ekranlarında.Cuma gecelerinin vazgeçilmez talk show programı 'Beyaz Show'un 22 Mayıs 2015 tarihli konukları kimler olacak? Sempatikliği ve güler yüzü ile yıllardır ekranlarda izleyiciye ışık saçan sunucu Beyazıt Öztürk ile Beyaz Show her hafta cuma günleri birbirinden ünlü konuklarıyla devam ediyor.


Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı programın bu haftaki konukları yine sıcak ve samimi bir sohbetle izleyici karşısına çıkacak.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu hafta da yine şahane! Yılların eskitemediği bir program olan Beyaz Show tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor. Pop müziğin güçlü ve başarılı yorumcularından Ferhat Göçer, ünlü prodüktör Erol Köse, ‘Aman Aman’ adlı yeni albümüyle Ece Seçkin ve pop müziğin başarılı sanatçısı ve söz yazarı Zeynep Dizdar konuk oluyor…

Beyaz Show Canlı Yayına nasıl bağlanırım? 
Beyaz Show’a canlı yayında bağlanmak istiyorsanız 0212 413 52 72 telefon numarasını arayabilirsiniz.


Beyaz Show Canlı Yayın Telefon Numarası: 0212 413 5272

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu "Beyaz Show" 22 Mayıs 2015 Cuma akşamı saat 23.45'te Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Beyaz Show, Kanal D, tv, beyaz şov, beyaz show izle, beyaz show canlı yayın, 22 Mayıs Beyaz Show, bu haftaki konukları kimler, beyaz şovun konukları,
Beyaz Show 22 Mayıs Konukları Kimler? Reviewed by Admin on 01:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.