üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Kanal D yaz sezonuna hızlı giriyor. Dizilerin yavaş yavaş sezon finali yapmasıyla birlikte yaz dizileri de isimlerini duyurmaya başladı. Bu yazın dizilerinden biri de Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan "Yaz'ın Öyküsü" dizisi.

Yaz'ın Öyküsü dizisinin yapımcılığını D yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yapıyor. Senaryosunu ise İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan’ın kaleme aldığı Yaz'ın Öyküsü dizisinin oyuncu kadrosunda; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk yer alıyor. Kanal D'nin yeni dizisi “Yaz’ın Öyküsü” Haziran ayında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir. İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut ve babası Mert’le tanışır.

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz’ın hikayesinin konu alındığı dizinin çekimleri İstanbul’da başladı. Yaz’ın annesi Umut karakterini Vildan Atasever, babası Mert’i Tansel Öngel, Yaz’ı ise Ece Çeşmioğlu canlandırırken; Çağdaş Onur Öztürk ise Umut’a aşık televizyon yapımcısı Tunç karakteri olarak karşımıza çıkıyor.

Yaz'ın Öyküsü Dizisinin Konusu:

Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir. İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut ve babası Mert’le tanışır. Umut ve Mert de tıpkı Yaz gibi,

senelerdir birbirlerinden habersiz yaşamışlardır. Başta anne ve babasını kabullenmekte zorlanan Yaz, zaman geçtikçe onlarla aile olabilmek için elinden gelen yapacaktır.


Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım​​​​D Yapım
YapımcıE. Ayşe Durmaz
Uygulayıcı YapımcıAyşıl Tay
Yönetmen​​​: Yağız Alp Akaydın
Senaryo​​İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ve Gamze Arslan
Görüntü Yönetmeni: Kemal Sözen
Sanat YönetmeniMurat Güney
MüzikAtakan Ilgazdağ
Oyuncular​​: Vildan Atasever (Umut), Tansel Öngel (Mert), Ece Çeşmioğlu (Yaz), Çağdaş Onur Öztürk (Tunç), Tuğçe Açıkgöz (Ekim), Tarık Ündüz (Ferhat), Deniz Gürzumar (Caner), Ayşegül İşsever (Nevra), Zühtü Erkan (Doğu), İncilay Şahin (Saniye), Zehra Daştan (Armağan), Elit Çam (Selin), Zeynep Kaçar (Peri), Burcu Ergenekon (Türkan) ve Gönül Ülkü (Parla)


Yaz'ın Öyküsü, yazın öyküsü dizisi, yazın öyküsü fragman, yazın öyküsü dizisinin konusu, yazın öyküsü dizisi oyuncuları, yazın öyküsü 1 .bölüm, dizi, kanal d,
Yaz'ın Öyküsü Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Reviewed by Admin on 00:14 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.