üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Galatasaray Beşiktaş Maçı Tribün Koreografisi, Gösterisi 24 Mayıs 2015

Galatasaray Beşiktaş maçı başlamadan önce Galatasaray taraftarı tribün şov yaptı.

Galatasaray taraftarı günlerdir Beşiktaş maçı koreografisi için çalışıyordu. Galatasaray-Beşiktaş maçı başlamadan önce hazırladıkları şovla Galatasaray taraftarı eşi benzeri görülmemiş bir şov yaptı.




Spor Toto Süper Lig 33. hafta Galatasaray-Beşiktaş maçında Galatasaray taraftarı dünyada eşi olmayan bir tribün koreografisi yaptı. Son yıllarda yaptığı tribün şovlarıyla herkesin dikkatini çeken, tüm dünyada da ses getiren koreografilere imza atan Galatasaray taraftarı, Beşiktaş maçı ile muhteşem bir tribün şovu daha sundu.

Beşiktaş maçında yapacakları tribün şovu hakkında açıklama yapan UltrAslan taraftar grubu başkanı Veysel Giley, "Tüm tribünleri kapsayan bir görsel şov yapacağız. Bunu sadece Barcelona kartonlarla denemişti ve biz daha farklı şekilde gerçekleştireceğiz. Tüm katlarda ayrı ayrı şovlar olacak. Çok farklı bir şey sergileyeceğiz. Hep ilkleri gerçekleştiren bir kulüp olarak, dünya çapında bir ilke imza atacağız. Bütün Galatasaraylılar bunun bir parçası olacak." dedi.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Tribün Koreografisi







Galatasaray-Beşiktaş Maçı Tribün Şovu, Galatasaray-Beşiktaş Maçı Koreografisi, Galatasaray-Beşiktaş Maçı Kareografisi, Galatasaray tribün şovu, gs bjk tribün şov, 24 mayıs Galatasaray-Beşiktaş Maçı, 24 mayıs Galatasaray-Beşiktaş Maçı tribün şovu, Galatasaray-Beşiktaş Maçı canlı skor, Galatasaray-Beşiktaş Maçı canlı dakika skor, Galatasaray-Beşiktaş Maçı şovu

Galatasaray Beşiktaş Maçı Tribün Koreografisi, Gösterisi 24 Mayıs 2015 Reviewed by Admin on 17:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.