üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

7 Haziran Seçim Sonuçları Tıkla Öğren

2015 genel seçim tarihi geldi çattı. 2015 Milletvekili Genel Seçimleri 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak. 7 Haziran sabahı oy verme yetkisine sahip olan, seçmen listesinde adı olan seçmenler, oy verme işlemi için sandık başına gidecekler. Tüm yurtta oy verme işlemi 7 Haziran sabahı saat 8.00'de başlayacak ve saat 17.00'da sona erecek.

7 Haziran seçim sonuçlarını anlık olarak sayfamızdan öğrenebilirsiniz. İl il seçim sonuçları, hangi parti kaç oy aldı, Ak Parti yüzde kaç oy aldı, MHP yüzde kaç oy aldı, CHP yüzde kaç oy aldı, HDP yüzde kaç oy aldı, Milli İttifak yüzde kaç oy aldı hepsi tek tek sayfamızda anlık olarak paylaşılacaktır. Seçim sonuçlarını öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin.

7 Haziran seçim sonuçlarına göre kazanan kim oldu? Hangi parti yüzde kaç oy aldı? Hangi parti kaç milletvekili çıkardı? Hangi parti hangi ilde kaç milletvekili çıkardı? İl il milletvekili sonuçları öğren.

Oy verme işleminin saat 17.00'da tamamlanmasından sonra oy sayımına geçilecek ve oylar sayıldıktan sonra en kısa sürede ilçe seçim kurullarına teslim edilecek. Yüksek Seçim Kurulu saat 21.00'a kadar seçimler için yayın yasağı koydu. Bu yüzden saat 21.00'dan önce yayın yapılamayacak. Ancak Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarını daha önce de kaldırabilir. Geçen seçimlerde olduğu gibi seçim yasaklarının saat 20.00 gibi kalkmasını bekliyoruz. Seçim yasakları kalkar kalkmaz Haberler-15 olarak anlık olarak seçim sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.


7 HAZİRAN 2015 MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİM SONUÇLARI

SIRA
PARTİ ADI
OY ORANI
OY SAYISI
MİLLETVEKİLİ SAYISI
1
AKP (ADALET VE KALKINMA PARTİSİ)



2
CHP (CUMHURİYET HALK PARTİSİ)



3
MHP (MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ)



4
HDP (HALKLARIN DEMOKRATİK PARTİSİ)



5
MİLLİ İTTİFAK (SAADET VE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ)



6
DİĞER



7 Haziran Seçim Sonuçları Tıkla Öğren Reviewed by Admin on 13:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.