üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

A Milli Takım'ın Bulgaristan ve Kazakistan Maçları Tehlikede

A Milli Takım'ın maç yayınlarında yeni bir kriz daha kapıda. 28 Mart'ta oynanan Hollanda maçında yayın krizi yaşanmış ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın girişimleri sonucunda Türkiye-Hollanda maçı canlı olarak yayınlanmıştı. Şimdi aynı yayın krizi, 8 Haziran'daki Bulgaristan ve 12 Haziran'daki Kazakistan maçlarında yaşanacak.


Türkiye'nin 8 Haziran'da Bulgaristan ile oynayacağı hazırlık maçı ve 12 Haziran'da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı hiçbir televizyon kanalından canlı olarak yayınlanmayacak. Hatta Türkiye-Bulgaristan ve Türkiye-Kazakistan maçlarının özeti bile yayınlanmayacak.

A Milli Takım Maçları Neden Yayınlanmıyor?

A Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası ve 2018 Dünya Kupası maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Show Tv'nin TMSF'ye devrinden sonra yönetimi devralan TMSF yönetimi, maçları yayınlamama kararı almıştı. Türkiye-Hollanda maçında ortaya çıkan yayın krizi, Gençlik ve Spor Bakanlığının araya girmesi ve UEFA'nın yaptığı uyarı sonrası çözülmüştü. Şuan aynı problem yine yaşanıyor. Bulgaristan ve Kazakistan maçları eğer sorun çözülmezse hiçbir tv kanalında yayınlanmayacak. Özeti dahi gösterilmeyecek.


A milli takım maçları hangi kanalda, Türkiye Bulgaristan maçı, Türkiye Kazakistan maçı, hangi kanalda, Milli takım maçı neden yayınlanmıyor, A milli takım maçı, 8 haziran Türkiye Bulgaristan maçı, 12 Haziran Türkiye Kazakistan maçı, maçı canlı veren kanallar, maçını hangi kanalda izlerim, maçı canlı, 
A Milli Takım'ın Bulgaristan ve Kazakistan Maçları Tehlikede Reviewed by Admin on 02:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.