üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Twitter Toplu Takip Yapma (Programsız-Eklentisiz)

Son yılların en popüler sosyal ağlarından olan Twitter'da önemli ölçütlerden biri de takipçi sayısıdır. İnsanlar twitter'da fenomen olabilmek için bir takım paylaşımlar yanında takipçi sayısını da artırmaya çalışıyor. Twitter takipçi sayınız ne kadar fazlaysa popülerliğiniz o kadar artıyor.


Twitter hesabınızdaki takipçi sayınızı yükseltmek artık çok kolay. SadeceOn’a gelerek en kaliteli ve en ekonomik twitter bot takipçi hizmetlerinden satın alabilirsiniz. 10 liradan başlayan fiyatlarla dilediğiniz sayıda bot takipçi alabilirsiniz. Ya da Türk takipçi, bayan takipçi gibi seçeneklerden de faydalanabilirsiniz. Twitter ile ilgili trending topic, retweet ya da favori gibi tüm hizmetleri bulabilirsiniz.

Twitter'da normal yollardan, paylaşımlar yaparak üye sayınızı artırabilirsiniz. Ancak bunun için çok emek vermeniz ve uzun zamana ihtiyacınız var. Bu yüzden birçok kişi kolay yoldan takipçi kazanmak için programlara, uygulamalara başvuruyor. Google'da Twitter takipçi artırma hilesi diye arama yaptığınız zaman karşınıza birçok uygulama çıkacaktır. Ancak bunların hepsi sizin Twitter hesabınıza bir uygulama yükler ve sizden izin ister. Siz o programa izin verdikten sonra artık siz de o programın bir parçası olursunuz. Nasıl ki başkalarının hesabı otomatik olarak sizin hesabınızı takip ediyorsa, sizin hesabınız da otomatik olarak başka hesapları takip edecektir. Yan uygulama yüklemek hesabınız açısından güvenlik riski doğurabileceği için bu tarz uygulamalara izin vermemenizi tavsiye ederiz.

Şimdi gelelim uygulama ya da herhangi bir program yüklemeden sadece kodlar vasıtasıyla otomatik takip yapma işine. Bu kodlar sayesinde kolayca otomatik takip yapacaksınız ve bu takip ettiğiniz hesaplar, o programlarda yer alan içi boş hesaplar değil de gerçek ve aktif hesaplar olduğu için size geri dönüş yapacaklar ve sizi takip edeceklerdir. Siz de organik bir şekilde Twitter takipçi sayınızı artırmış olacaksınız.

Twitter Toplu Takip Yapma Kodları (Programsız-Eklentisiz)


  • Öncelikle kendimize normal bir hesap seçiyoruz. Ünlülerin hesabındaki takipçilere boşuna heveslenmeyin. Geri dönüşü az oluyor. 
  • Normal bir takipçi sayısı olan bir hesaba giriyorsunuz. Haberler-15 hesabımızı kullanabilirsiniz.
  • O hesabın takipçilerinin bulunduğu "Takipçiler" sayfasına gidiyorsunuz.
  • "Takip Et" butonunun üstüne gelerek sağ tıklıyoruz. Açılan menüden "Öğeyi Denetle" butonuna tıklıyoruz.
  • Daha sonra "Console" yazan kısma tıklıyoruz. 
  • Açılan boş sayfaya aşağıda yer alan kodu yapıştırıyoruz ve Enter tuşuna basıyoruz.
  • Bu işlemi yaptığınız zaman sayfa 50 defa aşağıya kayacaktır. Sayfa durduğu zaman aynı kodu tekrar yapıştırıp Enter'a basarak aynı işlemleri tekrar yapabilirsiniz. 
Kod:
__cnt__ = 0;
jQuery('.stream .ProfileCard-actions > button.user-actions-follow-button > span.button-text, span.follow-text').each(function (i, ele) {
ele = jQuery(ele);
if (ele.css('display') != 'block') {
console.log('already following:', i);
return;
}
setTimeout(function () {
ele.click();
}, __cnt__++ * 500);
});
Twitter Toplu Takip Yapma (Programsız-Eklentisiz) Reviewed by Admin on 20:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.