üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları - Whatsapp Resimli Kurban Bayramı Mesajları

1 Eylül 2017 Cuma günü Kurban Bayramını kutlayacağız. Kurban bayramının ilk günü insanlar sevdiklerinin, uzakta olan yakınlarının bayramını kutlamak için mesajlar atarlar. Kurban bayramının ilk günü mesaj trafiği oldukça üst seviyelere çıkmaktadır.

Kurban bayramı için sevdiklerine, yakınlarına, dostlarına mesaj göndermek isteyenler, internette güzel ve anlamlı kurban bayramı mesajı aramaktadırlar. Özellikle son yıllarda teknolojinin gelişmesiyle insanlar değişik mesajlaşma programları kullanmaya başladı. Bunlardan en popüler olanı ise Whatsapp. Sevdiklerine değişik ve güzel mesajlar göndermek isteyenler artık resimli whatsapp mesajlarını tercih ediyor. Bizler sizler için Whatsapp resimli kurban bayramı mesajlarını, en güzel kurban bayramı mesajlarını derledik. Anlamlı ve güzel mesajlar ile kısa ve öz kurban bayramı mesajı isteyenleri de unutmadık.

İşte Kurban Bayramı Mesajları:

Kurban Bayramı'nın ulusumuza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

Kurban Bayramı'nın, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını diliyor, tüm İslam aleminin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.

Kurban Bayramının bizi emin adımlarla geleceğe taşıyacak milli beraberlik ve toplumsal uzlaşma bilincimizin daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını diliyorum.

Söz: Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allahı hatırlatandır. Kurban Bayramınız Mübarek olsun…

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun…

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katli, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle Kurban Bayramını kutluyorum…

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

Whatsapp Resimli Kurban Bayramı Mesajları: 































Resimli kurban bayramı mesajları, whatsapp kurban bayramı mesajları, whatsapp resimli kurban bayramı mesajları, en güzel bayram mesajları, değişik bayram mesajları, kurban mesajları, bayram mesajları, değişik kurban bayramı mesajları, 2016 kurban bayramı mesajları,kurban bayramı kutlaması resimli, resimli kurban bayramı mesajları facede paylaş, kurban bayrami resimli kartlar, resimli kurbanbayramı mesajları, engüzel kurbanbayramı mesajları resimli, kurban bayrami resimli mesajlar, kurban bayrami resimli mesaj indir, kurban bayrami resimli sozler.
En Güzel Kurban Bayramı Mesajları - Whatsapp Resimli Kurban Bayramı Mesajları Reviewed by Admin on 22:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.