üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Ekranı Kırılmış Dokunmatiği Çalışmayan Telefondan Rehberi Kurtarma

Cep telefonunuzun ekranı kırıldı veya dokunmatiği çalışmıyor mu? Genellikle bir çoğumuzun başına gelen bu durumda en önemli kurtarılacaklar arasında telefon rehberi vardır.

kırık telefondan veri kurtarma ile ilgili görsel sonucuTelefonunuzu bilgisayara bağlayıp yedeğinizi aldınız. Yeni bir de telefon aldınız. Ancak yeni telefonunuz eski telefonunuzla aynı marka değilse rehberi aktarmak bir sorun olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de rehberiniz Gmail adresinizle senkronize etmediyseniz baya bir sıkıntılı durumla karşı karşıyasınız demektir. Ama üzülmeyin, her şeyin bir çaresi vardır.

Şimdi size uzun uğraşlar sonucu ekranı kırılmış, kararmış, dokunmatiği çalışmayan Samsung telefondan, yeni aldığım General Mobile telefona rehberi nasıl aktardığımı anlatacağım. Bildiğiniz üzere ekranı kırılmış telefondan rehber aktarmak, Samsung'tan başka bir telefona rehber aktarmak biraz zahmetli bir iş. Siz de bu yazıyı okuduğunuza göre, buraya kadar geldiğinize göre bu işin çözümünü arıyorsunuz. Şimdi size ekranı kırılmış telefondan rehberi aktarmayı, Samsung'tan başka bir telefona rehberi aktarmayı anlatacağım.

Aşağıdaki adımları uygulayarak ekranı kırılmış telefondan rehberi alıp farklı bir markaya ait yeni telefonunuza rehberi aktarabilirsiniz.

1. Kies 3 ile cihazın yedeğini alın.
2. Kies 2 yükleyin. Kies 3 ile olmuyor.
3. Kies 2'yi açın. Rehber bölümünden Kies 3 ile kaydettiğiniz contacts.spb dosyasını açın.
4. Farklı kaydete basın. Uzantısını .vcf olarak seçin ve kaydet deyin. vcf dosyalarını birleştirmeniz gerekmekte. Tek bir .vcf dosyası haline getirmeniz lazım.
5. Gmail hesabınızla Google Kişilere giriş yapın.
6. İçe aktar seçeneğinden vcf ile içe aktarmayı seçin.
7. Google sizi Google kişilerin eski versiyonuna yönlendirecektir.
8. Eski sürüm Google kişilerde sol taraftaki menüden kişileri içe aktara tıklayın.
9. Kaydettiğiniz .vcf uzantılı dosyayı seçin ve ekle deyin.
10. Kişileriniz Gmail hesabınıza eklendi.
11. Telefonunuzun rehberini de gmail hesabınızla senkronize ettiniz mi kişileriniz rehbere otomatik olarak çıkacaktır.

ekranı kırılan samsung telefondan veri kurtarma, ekranı kırık telefondan verilerinizi kurtarın, dokunmatiği bozuk telefondan veri kurtarma, kapalı telefondan veri kurtarma, ekranı kırık telefondan verilerinizi kurtarın, açılmayan telefondan veri kurtarma, kapalı telefondan veri kurtarma, çalışmayan telefondan veri kurtarma, açılmayan telefondan rehber kurtarma, ekranı kırık telefondan numaraları almak, ekranı kırık telefonu bilgisayara bağlamak, telefondan veri kurtarma programı, samsung ekranı kırık telefondan veri kurtarma, samsungtan başka telefona rehber aktarma, .spb dosyasını .vcf çevirme, .spb to .vcf, .spb .vcf yapma, başka telefona rehber aktarma,
Ekranı Kırılmış Dokunmatiği Çalışmayan Telefondan Rehberi Kurtarma Reviewed by Admin on 01:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.