üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

Survivor Turabi Elendi mi? Turabi Diskalifiye Olacak Mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor All Star yarışması her hafta birbirinden ilginç ve nefes kesen yarışmalarıyla izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bu hafta da birbirinden çekişmeli geçen oyunlarda ünlüler de gönüllüler de oyunları kazanmak için var güçleriyle çalıştılar.


Geçtiğimiz gün Turabi ile Doğukan Manço arasında yaşanan tartışma giderek büyüyor. Turabi'nin Survivor'dan diskalifiye olması gündeme geldi. Bu durum henüz netlik kazanmadı ama bu akşam Turabi'nin diskalifiye olup olmayacağı kesinleşecek. Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez uyarılan Turabi, bakalım bu sefer diskalifiye olacak mı? Turabi diskalifiye oldu mu? Turabi gönderildi mi? Turabi Survivor'dan kovuldu mu?

Turabi daha önce birçok kez kavga etmiş ve Acun Ilıcalı tarafından uyarılmıştı. Bakalım bu akşam Turabi'nin akıbeti ne olacak? Geçtiğimiz günlerde de Hakan Hatipoğlu ile kavga eden Turabi, Acun tarafından oyundan diskalifiye edilmişti.

Turabi neden diskalifiye edildi? Turabi neden elendi? Turabi neden kovuldu? Turabi Doğukan'a ne yaptı? Turabi'nin Doğukan'a yaptığı hareket. Turabi Doğukan kavgası.


Survivor Turabi Elendi mi? Turabi Diskalifiye Olacak Mı? Reviewed by Admin on 15:56 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.