üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

28 Mart Alex'in Jübile Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Alex'in Jübile Maçı Hangi Kanalda? 


Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex jübilesini yapıyor. Fenerbahçe'den tartışmalı bir şekilde ayrılan ve ülkesi Brezilya'nın Cruzeiro takımına giden Alex, jübile kararı aldı. 

Alex'in jübilesi 28 Mart 2015 Cumartesi yapılacak. Alex'in jübile maçına yıldız yağması bekleniyor. Dünyaca ünlü bir çok futbolcunun Alex'in jübilesine katılması bekleniyor. Alex'in jübilesi hangi kanalda? Alex'in jübilesini hangi kanal veriyor? Alex'in jübilesi saat kaçta? 

Bu akşam jübile yapacak olan Fenerbahçe'nin efsane kralı Alex, Türkiye'den de birçok arkadaşını maça çağırdı. Fenerbahçe'de birlikte oynadığı birçok futbolcu arkadaşını maça çağıran Alex, son kez çim sahada koşturacak. Kralex futbola veda ediyor. 

Alex'in jübilesinde oynayacak futbolcular: 

Stephen Appiah, Rüştü Rençber, Kezman, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Devid De Souza, Aurelio, Felipe, Rivaldo, Edmundo, Gilberto Silva, Leonardo, Luisao.

Alex'in Jübile Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? 
Alex'in jübile maçı 28 Mart 2015 Cumartesi gecesi saat 01.00'da başlayacak. Alex'in jübile maçını Türkiye'den herhangi bir kanal vermiyor. Alex'in jübile maçını Espn Brezilya kanalı yayınlayacak. 

Alex'in jübile maçı Espn Brezilya kanalı tarafından yayınlanacak. Alex'in jübile maçını Espn Brezilya kanalı ücretli bir kanal. Espn Brezilya, Alex'in jübile maçını canlı olarak internet sitesinden de verecek ama bu da paralı. 

Espn Brezilya Alex'in jübile maçını izlemek için link: 


28 Mart Alex'in Jübile Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? Reviewed by Admin on 16:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.