üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

AKP-MHP KOALİSYONU MU GELİYOR? İŞTE MHP'NİN ALACAĞI BAKANLIKLAR

7 Haziran seçimlerinin ardından gözler kurulacak olan hükümete yöneldi. Yüksek Seçim Kurulu'nun kesin seçim sonuçlarını açıklamasının ardından, TBMM açılacak ve milletevekilleri yemin edecekler.

Milletvekillerinin Mecliste yemin etmesinden sonra Meclis başkanı için adaylar belirlenecek ve 5 gün içerisinde Meclis başkanı seçilerek başkanlık divanı oluşturulacak. Meclis Başkanlık Divanı oluşturulduktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurma görevini en çok oy alan Ak Parti'ye verecek. Ak Parti kulislerinde konuşulan haberlere göre, Ramazan Bayramına yeni hükümet kurulmuş olarak girme isteği var. Yine kulislerden alınan bilgilere göre, Ak Parti CHP ile koalisyona sıcak bakmıyor. MHP ile koalisyon yapabileceği konuşuluyor. Hatta kulislerde konuşulanlara göre AK Parti, MHP'ye verilecek bakanlıkları bile belirlemiş.

İşte MHP'nin Alması Muhtemel Bakanlıklar:

Kurulması muhtemel olan AK Parti-MHP hükümetinde İçişleri, Kalkınma Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile bir Başbakan Yardımcılığı'nın MHP'ye verilebileceği Ankara kulislerinde konuşuluyor.
AKP-MHP KOALİSYONU MU GELİYOR? İŞTE MHP'NİN ALACAĞI BAKANLIKLAR Reviewed by Admin on 13:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.