üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

2017 Berat Kandili Ne Zaman?

İslam aleminin önemli gecelerinden olan Berat Kandili'ni 10 Mayıs 2017 Çarşamba'yı 11 Mayıs 2017 Perşembe gününe bağlayan gece idrak edeceğiz. Berat, sözlük anlamıyla kurtulma, kurtuluşa erme manası taşımaktadır. Bu gecede de bol bol ibadet ederek işlediğimiz günahların bağışlanmasını dilemeliyiz. 




Berat Kandili, Şaban ayının yarı gecesinde, Şaban ayının tam ortasındaki gecede kutlanan bir kandildir. Berat, borçtan kurtulma, temize çıkıp aklanma, ceza veya sorumluluktan kurtulma anlamına gelir. Berat kandili, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür.Bu yüzden bu gecede hem bağışlanma dilemeli hem de kırdığımız kalpleri onarmalı, dargınlar barışmalı, kin ve nefretten arınmalıyız. Sevdiklerimize ulaşmanın en güzel yollarından biri de onlara mesaj göndermek ya da aramak ve kandillerini kutlamaktır.

Biz de sizler için birbirinden güzel Berat Kandili mesajları hazırladık. En güzel Berat Kandili mesajları, değişik Berat kandili mesajları, farklı Berat kandili mesajlarını sizler için derledik. İşte kandil mesajları:

Berat Kandili Mesajları için tıklayın>>
2017 Berat Kandili Ne Zaman? Reviewed by Admin on 18:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.