üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TEOG SINAV SONUÇLARI  HAZİRAN'DA AÇIKLANIYOR.

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılan TEOG sınavlarının sonuçları önümüzdeki hafta açıklanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, TEOG sınav sonuçlarının Haziran ayında açıklanacağını duyurmuştu.

TEOG SINAV SONUÇLARI AÇIKLANIYOR...
On binlerce 8. sınıf öğrencisinin merakla beklediği TEOG sınav sonuçları önümüzdeki hafta açıklanıyor. 26-26 Nisan tarihinde Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden TEOG merkezi sistem sınavlarına giren öğrenciler TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. MEB, sınav sonuçlarını her zaman olduğu gibi okulların kapanacağı hafta olan son haftada açıklıyor. Nisan ayında yapılan TEOG sınavının sonuçları 30 Haziran günü belli oluyor.

Tercihlere esas kontenjan tabloları ile 8. sınıf Yerleştirmeye Esas Puanları (YEP) ..... Haziran´da ilan edilecek. TEOG tercihleri için adaylara 25 okul tercih hakkı verilecek. Tek tip ve bir defa tercih alınarak yerleştirme işlemi gerçekleştirilecek ve TEOG tercihlerinde tüm öğrenciler yerleştirmeye esas nakil isteğinde bulunabilecek.

TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler ve veliler için TEOG yerleştirme heyecanı başlıyor.

TEOG Yerleştirme İşlemleri için tıklayın>>

30 Haziran TEOG sınav sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet sitesinde ve oges.meb.gov.tr adresinde yayınlanacaktır. ... Haziran TEOG sonuçları muhtemelen öğlene doğru açıklanacak. Son yıllarda MEB sınav sonuçlarını bu saatlerde açıklıyor. Ayrıca TEOG sonucunu öğrenmek isteyen öğrenciler, MEB sitesine yüklendikleri için sistem kilitlenebilir ve MEB internet sitesine giremeyebilirsiniz. MEB'in sitesi neden açılmıyor diye merak etmeyin. Sabırlı olun ve bir müddet sonra tekrar deneyin.

TEOG SINAV SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN>>

TEOG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Reviewed by Admin on 13:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.