üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

e-Okul - Meb Veli Girişi

Okulların kapanmasına az bir süre kala öğrenciler son yazılılarını da oldu. Öğrencilerin ve velilerin en çok merak ettiği konu ise e-okul ekranındaki notlar. Öğrencilerin yazılı sınav sonuçlarını ve proje ödevleriyle ders içi etkinlik notlarını bir an önce öğrenmek istiyor. Okullarda öğretmenler de e-okul sistemine öğrencilerin notlarını işlemekle meşgul.  

17 Haziran 2016 Cuma günü okulların kapanmasıyla öğrenciler de karnelerini ellerine alacaklar. Öğrenciler ve veliler karnelerini ellerine almadan e-okul ekranından notlarını görmenin telaşındalar. Öğrenciler acaba takdir mi aldım teşekkür mü aldım diye merak ediyorlar.

Veliler, e-okul meb veli bilgilendirme sistemine öğrenci bilgileriyle giriş yaparak öğrencisinin notlarını öğrenebilirler. Veliler isterlerse notların cep telefonlarına sms olarak gelmesine onay vererek notları cep telefonlarından görüntüleyebilirler.

e-okul, eokul, e-okul veli, e-okul meb veli, eokul veli girişi, eokul not, not öğren, veli eokul, veli girişi, Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş

E-okul - Meb Veli Girişi için tıklayın>>


cccc
e-Okul - Meb Veli Girişi Reviewed by Admin on 15:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.