üst kısım 728*90

[gundem][slider][#fc0000]

2017 Babalar Günü İçin En Güzel Hediye Fikirleri

2017 BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

BABALAR GÜNÜ---18 HAZİRAN 2017 PAZAR 


Babalar günü her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanıyor. Bu yıl da Babalar Günü 18 Haziran 2017 Pazar gününe denk geliyor. Peki Babalar Günü'nde ne yapılır? Babama ne hediye alsam? Babalar Günü için en güzel hediye nedir? Babalar günü için değişik hediye fikirlerini sizler için derledik.

Her yıl kutlanan önemli günlerden biri de Babalar Günü. Mayıs ayının 2. Pazar günü kutlanan Anneler Günü'nden sonra Haziran ayının 3. Pazar günü de Babalar Günü. Bu yıl Babalar Günü Haziran ayının 3. Pazar günü olan 18 Haziran 2017 tarihinde kutlanacak. Hayatımızın en önemli, en değerli insanı olan, rehberimiz olan babalarımızı sadece bu özel günlerde değil, her zaman hatırlamalı ve onların her zaman gönlünü almalıyız.

BABALAR GÜNÜ İÇİN EN GÜZEL MESAJLAR:  (Yakında Eklenecek)


2017 Babalar Günü İçin En Güzel Hediye Fikirleri: (Yakında Eklenecek)



BABALAR GÜNÜNÜN ANLAMI NEDİR?
Babalar Günü fikri Sonora Smart Dodd tarafından ortaya çıkmış ve benimsenerek her yıl kutlanmaktadır. Amerikan İç Savaşları'nda Gazi olan Sonora Smart Dodd'un babası, Sonora Smart Dodd ve 5 kardeşine tek başına bakmıştır. Anneleri olmayan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi Babalar Günü de olması gerektiğini düşünmüş ve Babalar Günü'nü kutlamaya karar vermiş. Sonora Smart Dodd, babasının doğum günü olan 5 Haziran tarihinde Babalar Günü'nü kutlamak istemiş, ancak kutlamalar yetişmeyince de Haziran ayının 3. haftasında kutlamaya karar vermiş. Böylelikle Babalar Günü Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanır olmuş.

İLK BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANDI? 
Babalar Günü tarihte ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. Daha sonra ise 1924 tarihinde ABD başkanı tarafından desteklenmiş ve 1966 yılında ise Babalar Gününün Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanması kararlaştırılmış ve 1972 tarihinde de resmi olarak Babalar Günü kutlanmaya başlamış.

Babalar Günü, babalar günü ne zaman, 2017 babalar günü ne zaman, babalar günü hangi tarihte, babalar günü hangi gün, babalar günü mesajları, en güzel babalar günü mesajları, değişik babalar günü mesajları, resimli babalar günü mesajları, babalar gününün anlamı, babalar gününün anlam ve önemi, father's day, fathers day, resimli babalar günü mesajları, 

2017 Babalar Günü İçin En Güzel Hediye Fikirleri Reviewed by Admin on 13:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Tüm Hakkı Saklıdır Haberler-15 © 2016
Tasarım GFXFree.Net

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.